Verbeteren vindbaarheid online en op social media

Als Tag team Nederland vinden we het belangrijk dat we onze volgers actief kunnen bedienen met voldoende informatie op het gebied van online marketing. We nodigen u graag uit om mee te denken in de mogelijkheden voor uw bedrijf tijdens een van onze vergaderen Amsterdam in één van de maanden oktober, november of december.

De perfecte opmaat naar vindbaarheid in 2015

Vindbaarheid is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Zelf houden we daar al rekening mee met het kiezen van onze leverancier, zo kiezen we de vergadering in Amsterdam niet onbewust, maar voor de best vindbare vergaderlocatie in Amsterdam. Eigenlijk beloont iedereen goed vindbare bedrijven direct of indirect, want wie is er niet actief op Google, Facebook en Twitter?

Op die platforms, websites of social media komen de goed vindbare bedrijven naar voren en op basis daarvan maakt u vaak uw beslissing. In de vergadering of bijeenkomst kijken we naar de kansen die we met z’n allen al benutten, maar kijken we ook naar mogelijkheden die we nog links laten liggen.

Zo kijken we naar een strategie voor Social Media, maar kijken we ook naar de aanpak van SEO (zoekmachine optimalisatie). Wie besteedt daar op dit moment al aandacht aan en wie laat deze mooie mogelijkheid onbenut?

Vergadering met potentieel

De vaste bezoekers van onze bijeenkomsten kunnen dit alleen maar beamen. de vergaderingen zijn informeel maar vol met inspiratie. Gezelligheid en kruisbestuivingen zijn twee kernwoorden die in de vergadering in Amsterdam ook weer naar voren zullen komen. Tag Team probeert haar vergaderingen zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Daarom hebben we ook gekozen voor Anna Haen als vertegenwoordiger voor de vergadering. Hier krijg je de meest culinaire hapjes uit de regio voorgeschoteld en zijn de vergaderlocaties voorzien van de meest geavanceerde en benodigde voorzieningen.

Schrijf je in voor de vergadering door contact met ons op te nemen via deze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *