Gratis website maken of uitbesteden?

Met WordPress kan iedereen gratis een website maken. Zowel professionals als hobbyisten maken gebruik van dit handige Content Management Systeem om hun websites te bouwen. Maar hoe gratis is WordPress, en kan uitbesteden van webdesign een betere oplossing zijn?

Gratis websites zijn niet volledig gratis

Hoewel het WordPress CMS inderdaad gratis te gebruiken is, geldt dat niet voor veel plug-ins om de website optimaal in te richten. Daarnaast is er ook een hosting provider nodig en domeinregistratie. Daarmee is het nagenoeg onmogelijk om een “gratis” website te ontwerpen en te publiceren.

Tijd is geld

Een factor die veel (kleine) ondernemers over het hoofd zien is de tijdsinvestering. Alle uren die je besteedt aan webdesign, had je kunnen besteden aan klanten werven of diensten verlenen en producten verkopen. Dus een besparing aan één kant kan inkomsten verlagen aan de andere kant. Je kunt ook een website laten maken door Jakency, zo beschik je snel over een professionele website die je zelf later kunt onderhouden. Je kunt met een eenvoudige site starten en deze later naar behoefte uitbreiden.

Het idee van een gratis website bouwen klinkt heel aanlokkelijk, toch kan gratis later een dure zaak worden. Zeker wanneer je de volledige optelsom van kosten en baten gaat maken. Kies voor zekerheid, kies voor websites door Jakency.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *